#

Beoordelingen

  • Persoonlijke aandacht
  • Klantgericht bouwen
  • Eigen vast team
  • Luistert en denkt mee

Onze klanten waarderen ons met een 10!

Wij hebben in november jl. ons huis aangekocht. Nadat alles rond was kwam misschien wel het moeilijkste gedeelte, het zoeken van een goede en betrouwbare aannemer. Aan ons jaren 30 huis in Epe moest van alles gedaan worden. Een aanbouw, opbouw, volledig nieuw electra en CV installatie. Bouwbedrijf Veldhuis stak door een gedegen voorbereiding direct met kop en schouders boven zijn collega's uit. Hij had op basis van onze wensen een offerte gemaakt en van de dingen die voor hem nog wat onduidelijk waren heeft hij een vragenlijst gemaakt. Door deze goede voorbereiding, open en geinteresseeerde instelling hadden wij hier een goed gevoel over. Uiteindelijk zijn wij dan ook met Bouwbedrijf Veldhuis tot een overeenkomst gekomen. Nu ons project klaar is kunnen we alleen maar concluderen dat het de juiste keuze is geweest. De volgende steekwoorden zijn op Bouwbedrijf Veldhuis van toepassing: kwaliteit, kennis, eerlijk, betrouwbaar, goede prijs en flexibel. Kortom iedereen die een grote of kleine verbouwing in de planning heeft staan.........Bouwbedrijf Veldhuis is jullie aannemer!

Naam: Klaas Vaker

Datum: 16-04-2018

We zijn ontzettend tevreden en blij met onze uitbouw. De verbouwing verliep zonder stress door een goede planning en inzet van vakmensen. Een zeer bijzondere ervaring om mee te maken. Binnen de afgesproken tijd was alles af en daardoor kunnen we nu al binnen vier weken volledig gebruik maken van onze uitbouw en keuken. Geen financiƫle verrassingen achteraf, maar alles keurig volgens afspraak. Het was een plezier om het team met vakmensen over de vloer te hebben. Volledig op elkaar ingewerkt en een goede onderlinge sfeer. Als wij al iets constateerden was het vaak al door hen opgelost voor we het zelfs konden benoemen. Na afloop een telefoontje gepleegd met een opmerking die dezelfde dag nog werd oplost. Kortom zeer tevreden en wij bevelen Bouwbedrijf E.J. Veldhuis van harte aan: vakmensen, de afspraken worden ook echt nagekomen en een goede service!

Naam: Cor Koopen

Datum: 14-03-2018

Bouwbedrijf Veldhuis is een nette aannemer die een goed netwerk heeft met experts om iedere klus te klaren. In ons geval is eind vorig jaar onze woning bijna compleet verbouwd waarbij de volgende zaken aan bod zijn gekomen: wanden stucen en verven, dubbelglas plaatsen, electra vervangen, waterleidingen vervangen, gas afsluiten, badkamer plaatsen, wc's plaatsen, extra muren en deuren plaatsen, gipsplafond plaatsen, gehele CV vervangen. Wij zijn nog steeds tevreden met het eindresultaat.

Naam: Piet van Eerde

Datum: 01-03-2018

Ik ben heel blij met het dakkapel dat door Bouwbedrijf Veldhuis is geplaatst. Vooraf is de opdracht tot plaatsing goed doorgesproken, waarbij hun vakbekwaamheid tot uiting kwam. Ook was ik over de prijs-kwaliteitsverhouding tevreden! Het plaatsen op zich is heel vakbekwaam gebeurd. Na afloop werd alles weer keurig achtergelaten.! Al met al.... prima werk geleverd! CHAPEAUX !!!

Naam: Hans en Cynthia van Houten

Datum: 04-03-2018

Uitbouw geplaatst voor de keuken. Van offertetraject tot uitvoering is alles vlot en volgens afspraak verlopen. Professioneel en vakbekwaam. Voor een klant zijn dit soort verbouwingen groot en stressvol, maar jullie hebben echt hard en goed gewerkt, precies volgens planning. Het resultaat is precies wat het moest zijn. Bedankt mannen!

Naam: Rubert Steiner

Datum: 04-03-2018