#

Beoordelingen

  • Persoonlijke service
  • Klantgericht bouwen
  • Eigen vast team
  • Luistert en denkt mee

Onze klanten waarderen ons met een 10!

Na een gesprek bij ons thuis was vrij snel de offerte binnen, erg duidelijk en goede prijs. Na opdracht heeft Bouwbedrijf Veldhuis zorg gedragen voor de realisatie van onze aanbouw/erker in Apeldoorn. Vanaf de tekeningen, bouwvergunning t/m afwerking. Doordat alle werkzaamheden goed op elkaar waren afgestemd was de totale doorlooptijd korter dan wij hadden verwacht. Alles gaat in goed overleg en er wordt netjes gewerkt, we zijn zeer tevreden over ons eindresultaat.

Naam: Sandra Groen

Datum: 04-03-2018

Ik ben heel blij met het dakkapel dat door Bouwbedrijf Veldhuis is geplaatst. Vooraf is de opdracht tot plaatsing goed doorgesproken, waarbij hun vakbekwaamheid tot uiting kwam. Ook was ik over de prijs-kwaliteitsverhouding tevreden! Het plaatsen op zich is heel vakbekwaam gebeurd. Na afloop werd alles weer keurig achtergelaten.! Al met al.... prima werk geleverd! CHAPEAUX !!!

Naam: Hans en Cynthia van Houten

Datum: 04-03-2018

Uitbouw geplaatst voor de keuken. Van offertetraject tot uitvoering is alles vlot en volgens afspraak verlopen. Professioneel en vakbekwaam. Voor een klant zijn dit soort verbouwingen groot en stressvol, maar jullie hebben echt hard en goed gewerkt, precies volgens planning. Het resultaat is precies wat het moest zijn. Bedankt mannen!

Naam: Rubert Steiner

Datum: 04-03-2018

Wij hebben een stalen balk in een muur laten zetten, top, netjes afgewerkt.. Nu 2 dakkapellen laten plaatsen, daar zijn we zo blij mee en het is zo netjes afgewerkt. Bouwbedrijf Veldhuis is voor ons hét adres waar je terecht kan, top bedrijf!

Naam: Anne & Niek Diepen

Datum: 04-03-2018

Bouwbedrijf Veldhuis is een nette aannemer die een goed netwerk heeft met experts om iedere klus te klaren. In ons geval is eind vorig jaar onze woning bijna compleet verbouwd waarbij de volgende zaken aan bod zijn gekomen: wanden stucen en verven, dubbelglas plaatsen, electra vervangen, waterleidingen vervangen, gas afsluiten, badkamer plaatsen, wc's plaatsen, extra muren en deuren plaatsen, gipsplafond plaatsen, gehele CV vervangen. Wij zijn nog steeds tevreden met het eindresultaat.

Naam: Piet van Eerde

Datum: 01-03-2018