#

Beoordelingen

  • Persoonlijke aandacht
  • Klantgericht bouwen
  • Eigen vast team
  • Luistert en denkt mee

Onze klanten waarderen ons met een 10!

De bouw ging volgens planning, er werd goed en duidelijk gecommuniceerd. De mensen waren allemaal vakmensen die zelfs elkaar onderling nog hielpen waar nodig. Het was geen puinhoop op de bouwplaats en niemand in de omgeving had last van de bouwactiviteiten.

Naam: Mark de Vries

Datum: 17-08-2018

Wij hebben in november jl. ons huis aangekocht. Nadat alles rond was kwam misschien wel het moeilijkste gedeelte, het zoeken van een goede en betrouwbare aannemer. Aan ons jaren 30 huis in Epe moest van alles gedaan worden. Een aanbouw, opbouw, volledig nieuw electra en CV installatie. Bouwbedrijf Veldhuis stak door een gedegen voorbereiding direct met kop en schouders boven zijn collega's uit. Hij had op basis van onze wensen een offerte gemaakt en van de dingen die voor hem nog wat onduidelijk waren heeft hij een vragenlijst gemaakt. Door deze goede voorbereiding, open en geinteresseeerde instelling hadden wij hier een goed gevoel over. Uiteindelijk zijn wij dan ook met Bouwbedrijf Veldhuis tot een overeenkomst gekomen. Nu ons project klaar is kunnen we alleen maar concluderen dat het de juiste keuze is geweest. De volgende steekwoorden zijn op Bouwbedrijf Veldhuis van toepassing: kwaliteit, kennis, eerlijk, betrouwbaar, goede prijs en flexibel. Kortom iedereen die een grote of kleine verbouwing in de planning heeft staan.........Bouwbedrijf Veldhuis is jullie aannemer!

Naam: Klaas Vaker

Datum: 16-04-2018

We zijn ontzettend tevreden en blij met onze uitbouw. De verbouwing verliep zonder stress door een goede planning en inzet van vakmensen. Een zeer bijzondere ervaring om mee te maken. Binnen de afgesproken tijd was alles af en daardoor kunnen we nu al binnen vier weken volledig gebruik maken van onze uitbouw en keuken. Geen financiƫle verrassingen achteraf, maar alles keurig volgens afspraak. Het was een plezier om het team met vakmensen over de vloer te hebben. Volledig op elkaar ingewerkt en een goede onderlinge sfeer. Als wij al iets constateerden was het vaak al door hen opgelost voor we het zelfs konden benoemen. Na afloop een telefoontje gepleegd met een opmerking die dezelfde dag nog werd oplost. Kortom zeer tevreden en wij bevelen Bouwbedrijf E.J. Veldhuis van harte aan: vakmensen, de afspraken worden ook echt nagekomen en een goede service!

Naam: Cor Koopen

Datum: 14-03-2018

Bouwbedrijf Veldhuis heeft bij ons een mooi dakkapel geplaatst en aan al onze wensen voldaan, goede kwaliteit, duidelijke afspraken, binnen de aangegeven tijd en bovenal vakkundig personeel. Een aanrader voor iedereen die wil uitbreiden.

Naam: Anne-Marie Van Beelen

Datum: 02-05-2018

Ik heb zeer goede ervaringen met Bouwbedrijf E.J. Veldhuis Zij denken mee, komen met diverse voorstellen en maken duidelijke afspraken die zij ook nakomen. Van harte aanbevolen!

Naam: Frans Schoot

Datum: 02-05-2018