#

Over Bouwbedrijf E.J. Veldhuis

  • Persoonlijke aandacht
  • Klantgericht bouwen
  • Eigen vast team
  • Luistert en denkt mee

Over ons

Bouwbedrijf E.J. Veldhuis heeft een rijke geschiedenis. De heer Veldhuis (mijn Opa) werd geboren op 2 september 1918 in Epe. Na de lagere school en de ULO te hebben doorlopen werd hij timmerman en begon aan de diverse avond-cursussen die nodig zijn voor een eigen bedrijf. Hij kreeg de beste leerschool die je in dit vak kunt krijgen: de praktijk. Hij werkte bij verschillende aannemersbedrijven en bracht het zodoende tot uitvoerder. Langzaam maar zeker kreeg hij alle diploma's, die voor het aannemersbedrijf vereist zijn en in 1959 kon zijn grootste wens, een eigen bedrijf, verwezenlijkt worden. Hij begon zodoende een éénmansbedrijf.

Bouwbedrijf E.J. Veldhuis heeft de nieuwe werkplaats, opslagruimte en kantoren aan de Tongerenseweg feestelijk in gebruik genomen. Het oude bedrijf met  een bedrijfsruimte van 72 m2 is inmiddels uitgegroeid tot een totaal bedrijfsoppervlak van 725 m2. 

Vrijblijvend advies of kennismaken?

U kunt alle bouwkundige werkzaamheden aan ons overlaten. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap, van het fundament tot het schilderwerk, elektrotechniek, plafonds, wanden en vloeren. Heeft u vragen of wilt u kennis met ons maken? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw project.